امام رضا علیه السلام :

مَنْ زَارَهَا عَارِفاً بِحَقِّهَا فَلَهُ الْجَنَّة

کسی که او (حضرت معصومه) را زیارت کند در حالی که آگاه به حقش باشد بهشت برای اوست.

بحار الانوار(ط-بیروت) ج48 ، ص317

امام جواد علیه السلام :

مَنْ زَارَ عَمَّتِی بِقُمَّ فَلَهُ الْجَنَّة

کسی که عمه ام (حضرت معصومه) را در قم زیارت کند بهشت برای اوست

بحار الانوار(ط-بیروت) ج48 ، ص316

سلام خدمت دوستان عزیز خودم . به مناسبت سالروز تولد بانوی عظیم الشان ایران ، حضرت فاطمه ی معصومه سلام الله علیها ، مطالبی رو در زمینه ی آشنایی با ایشون براتون میارم . اول یه مختصر راجع به زندگینامه ی ایشون:

"""اول ذی‌قعده ۱۷۳ق: نخستین دختر امام کاظم سلام الله علیه از حضرت نجمه سلام الله علیها و دومین فرزند ایشان در مدینه به دنیا آمد؛ امام کاظم سلام الله علیه نام آسمانی و مقدس «فاطمه» را بر او نهاد.

۱۸۳ ـ ۱۷۳ق: حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها دوران کودکی خود را در دامن خاندان امامت و فضیلت سپری کرد… او پس از زندانی‌شدن پدر، امام رضا سلام الله علیه، عهده‌دار تربیت ایشان گردید.

۲۵ رجب ۱۸۳ق: در این روز، امام کاظم سلام الله علیه به شهادت رسید‌و دوران پرمصیبت یتیمی حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها و دیگر فرزندان ایشان، آغاز گردید.

۱۸۳-۲۰۰ق: در این مدت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها بیش‌از‌پیش از تربیت برادر خود امام رضا سلام الله علیه بهره‌مند شد تا این‌که امام هشتم سلام الله علیه در سال۲۰۰ق به دستور مأمون، مجبور به هجرت به خراسان شد.

۲۰۱ ـ ۲۰۰ ق: امام رضا سلام الله علیه با ارسال «نامه‌ی محرمانه‎ای» از خواهرش، حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها و بسیاری از بستگانش خواست که به ایران هجرت کنند.

ربیع‌الاول ۲۰۱ ق: حضرت فاطمۀ معصومه سلام الله علیها و همراهانش پس از رسیدن به ساوه، با حملۀ مأموران حکومتی روبرو شدند که بر اثر آن برخی شهید و برخی دیگر مجروح شدند، عده‎ای نیز به کوه‎ها و مناطق دیگر پناه بردند. این حادثه‌ اثری ناخوشایند بر آن حضرت داشت، به طوری که بیمار شد، برخی نیز دلیل بیماری ایشان را مسمومیت دانسته اند. ایشان پس از اطلاع از مسافت کم ساوه تا قم، به اطرافیان خود فرمود: «مرا به شهر قم ببرید؛ چراکه آنجا سرزمین شیعیان ماست».

۲۳ ربیع‌الاول ۲۰۱ق: مردم قم پس از آگاهی از حادثه‌ی ساوه، به استقبال حضرت فاطمه‌ی معصومه سلام الله علیها رفتند. به پیشنهاد موسی‌بن‌خزرج ـ بزرگ خاندان اشعریان قم ـ آن حضرت در منزل ایشان ساکن شدند.

۱۲-۱۰ ربیع‌الثانی ۲۰۱ق: هفده یا نوزده روز از تشریف‌فرمایی آن حضرت و شادمانی مردم سپری نشده بود که سایه‌ی ماتم قم را فراگرفت و پیکر مطهر ایشان، با تشییعی باشکوه در باغ شخصی موسی‌بن‌خزرج که به «بابُلان» معروف بود، دفن گردید.

این حدیث مشهور امام صادق سلام الله علیه تفسیر شد که سال‌ها قبل از تولد حضرت فاطمه معصومهI و دفن ایشان در قم خبر داده بود تفسیر شد آن حضرت چنین فرموده بودند:«… و برای ما هم حرمی است و آن، قم است. و به زودی دختری از نسل من که «فاطمه» نامیده می‎شود، در آن سرزمین دفن خواهد شد. هر فردی [آرامگاه] ایشان را زیارت کند، بهشت بر او واجب خواهد شد».

۲۰۱-۲۰۳ق:امام رضا سلام الله علیه در دیدار گروهی از علمای قم ضمن یادآوری وجود آرامگاه خواهرش در قم و سفارش به خواندن زیارت‌نامه‌ی مخصوص آن حضرت، فرمودند: «هر فردی مزار ایشان را زیارت کند، پاداشش بهشت خواهد بود».و نیز فرمودند: «کسی که مزار آن حضرت را زیارت کند درحالی‌که حقّ ایشان را بشناسد، پاداشش بهشت خواهد بود».""""  کپی شده از سایت حضرت معصومه "http://amfm.ir/"


امیدوارم که حال داشتین و خوندین ، خوبه راجع به ایشون این اطلاعات رو بدونین

اما نکته ی بعد فدای امام رضا علیه السلام بشم فرمودن در روایت اول که بهشت بر کسی که عارفانه خواهرشون رو در قم زیارت کنه واجب میشه.

خیلی هاعلاقه دارن که به زیارت امام رضا بیان ولی به خاطر بعد راه و شاید بعضی مخارج و ... نتونن به این فیض برسن، خب خوده امام رضا فرمودن برین زیارت خواهرم مثه اینه که بیاین زیارت ایشون ببینین:

فقیه بلند اندیش شیعه، علامه مجلسی (ره) در این باره میگوید: امام رضا (ع) در جایی فرمود: هرکس معصومه را در قم زیارت کند، مانند کسی است که مرا زیارت کرده است

پس اگه مثه بعضی عزیزان نشد بیاین مشهد ، معمولا بیشتر دوستان چه در تهران ، چه در یزد ؛ چه در همدان و ....

راهشون به قم خیلی نزدیکتر از مشهده ، پس دودل نباشین و برین زیارت حضرت معصومه سلام الله علیها

نکته ی بعد که زیاد راجع بهش ازما سوال میشه و معمولا جواب تقریبا ناصحیصی بهش داده میشه ، اینه که چرا حضرت معصومه ازدواج نفرمودن؟ جواب دم دستی اینه که به خاطر این که ایشون هم شانشون کسی نبوده در بین مردم ، ولی استاد ما استاد محمدی میفرمودند ، که عاقلانه نیست که بگیم هم شان کسی در زمان خودش نباشه برای ازدواج با اون، اصلا با حکمت خدا و خیلی موارد دیگه سازگار نیست،  حضرت زهرا سلام الله علیها هم با اون جایگاهشون ، بالاخره یک نفر هم شانشون بر روی کره ی زمین بود برای ازدواج ، پس چی بوده دلیلش ؟

استاد مامیفرمودند ، به تحقیق دلیلی که باعث تجرد ایشون تا آخر عمر بوده ، خفقان و جو ظالمانه ای بوده که در زمان عمر ایشون چه در زمان پدر بزرگوارشون امام کاظم علیه السلام ، و چه بعد از فوت ایشون بر این خاندان حاکم بوده و امکان ازدواج با ایشون برای کسی فراهم نبوده،.

نکته ی آخر هم این که عزیزان تو این دهه ی کرامت حسابی بترکونیم ، مگه هی به ما روحانیا نمیگن که شما فقط بلدین ما رو بگریونین، خب بسم الله ، تو این دهه از جشن و شادی و شیرنی دادن و چراغونی کردن و عروسی گرفتن و ....خلاصه نشوندن لبخند بر روی لب شیعیان کم نذاریم . ان شاءالله .

پاشین دیگه ، پس فردا تولده حضرته ها !!! پاشین دیگه ، باز نشستن ، با شمام ، پا شو عزیز جان  خخخخخخ:)))